Apunta't

Apúntate

Apunta't. OjodePez. IV Photo Meeting Barcelona, ​​'14


Inscripcions obertes.


Ja et pots inscriure en l’OjodePez Photo Meeting Barcelona, que se celebrarà els dies 11, 12 jo 13 de juny de 2014.

La inscripció a la trobada et dóna l’oportunitat d’assistir a totes les activitats (conferències, debats, cara a cara i projeccions) i presentar el teu dossier de fotografies davant de quatre d’experts. Si vols conèixer els experts que visionaran el teu dossier, clica aquí.

 

Visionadors

Tim Clark

Erik Vroons

Iñaki Domingo

Caroline Hunter

Diego Orlando

Mauro Bedoni

Andreas Müller-Pohle

Marloes Krijnen – COMPLETO-

Jim Casper

 

Taller

 

ACCIÓN

 

El taller té una durada de dos dies.

 

El primer dia al matí es farà una presentació general de l’autor i dels participants. Cada participant haurà de portar els seus treballs i explicar-ne la intenció; a partir d’aquesta presentació individual, s’establirà el primer contacte per conèixer-se.

 

A la tarda començarà el treball pràctic, en què es faran fotos per cobrir un suposat reportatge que s’haurà pensat entre tots. Cadascú escollirà el tema que vol desenvolupar, però caldrà ser àgil, perquè, com en el món de la premsa, no es pot arribar amb les mans buides, s’ha d’arribar amb la feina feta. A última hora tots els membres del grup s’ajuntaran i caminaran plegats durant una hora, per concretar les imatges de cadascú. Un cop a classe, es parlarà sobre les experiències viscudes, els entrebancs, etc.

 

El segon dia, al matí, cada participant haurà de portar impreses les imatges realitzades per a la finalitat escollida, en mida DIN A4 i en format de supercontacte, i es veurà com se seleccionen les imatges per donar-los un sentit i sobretot una composició, pensant que la finalitat és publicar-les o bé en premsa gràfica o bé com a projecte editorial.

 

A la tarda, el taller s’acabarà amb un col·loqui entre tots amb els resultats obtinguts, amb l’objectiu de resoldre dubtes sobre l’activitat professional i en relació amb els temps que ens toca viure.

 

La fotografia s’exerceix, la seva pràctica és la seva identitat.

 

Luis Baylón

 


Preus:

 

  • Només activitats (3 dies): 60€
  • Activitats i visionament: 150€
  • Activitats i taller: 150€

 

Mètodes de pagament:

 

En línia (targeta de crèdit)

Link per pagament

Aquells grups que tinguin codi promocional han de fer el pagament on-line i introduir el codi en l’opció que cadascú desitgi.

 

PayPal

Pots enviar el pagament des de el teu compte de PayPal (contabilidad@lafabrica.com) indicant el teu nom i l’opció que desitges.

 

Transferència bancària

En cas de realitzar la teva inscripció per transferència bancària les dades són les següents:

Banc: La Caixa

Adreça: Princesa, 41, 28008 Madrid

Titular: La Fàbrica

Compte: 2100 0721 0002 0059 1293

IBAN: ES26 21000721000200591293

SWIFT: CAIXESBB

Conceptes: Reunió ODP + Opció i el teu nom

 

Un cop completat el formulari i confirmat el mètode de pagament, rebràs una confirmació per email.

 

Podràs recollir la teva acreditació per accedir durant els dies de celebració de l’esdeveniment (11, 12 jo 13 de juny) presentant el teu DNI als punts d’acreditacions situats a La Virreina Centre de la Imatge.

 

La Virreina Centre de la Imatge

Palau de la Virreina

La Rambla, 99

08002 Barcelona

 

Si tens cap dubte sobre el procés d’inscripció en algun dels apartats o tens algun problema amb el pagament o un cop enviat el formulari, posa’t en contacte amb nosaltres:

Email: meeting@ojodepez.org


 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ:

  • Deixa'ns fins a quatre noms dels visionadors que prefereixes
    D'acord amb la Llei Orgànica 15/99 us informem que les dades recollides per OjodePez a través dels formularis de les seves webs, s'han inclòs en un fitxer de dades de caràcter personal creat per i sota la seva responsabilitat. Aquestes dades seran utilitzades, exclusivament, per a l'enviament d'informació sobre els projectes i productes culturals de OjodePez o d'empreses del seu grup.
publi_lateral